Frumusetea naturala

On March 29, 2011 by Ghita Liviu Costin

Frumusetea naturala este foarte importanta insa cum putem ajunge la aceasta frumusete?
Multe persoane in lupta lor pentru a atinge frumusetea naturala si-au supraincarcat pielea cu tot felul de produse inutile pentru purificare, hidratare, stralucire,culoare si asa mai departe. In timp insa datorita acestor produse pielea devine sensibila, reactiile adverse fiind multiple de la cosuri, eruptii cutanate pana la inrosiri si arsuri, aproximativ 63% dintre femei reclama acest lucru. Supraincarcarea trebuie ferita mai ales ca nevoile pielii umane sunt simple: de curatare, umiditate, hranire si protectie.
Pentru ingrijirea pielii, in primul rand trebuie sa tinem cont de tipul nostru de ten care poate fi:
ten echilibrat (care nu este nici gras nici uscat, similar cu pielea de copii), ten uleios, ten uscat sau ten sensibil ( care se inroseste rapid, provoaca o senzatie de arsura sau eruptii cutanate mai ales atunci cand este aplicat un produs cosmetic)
Tenul frumos poate fi obtinut prin alegerea corecta pentru pielea noastra, un bun exemplu sunt produsele cosmetice naturale. La fel si dieta este foarte importanta pentru mentinerea sanatatii pielii si trebuie sa fie bogata in fructe, legume, apa, uleiuri sanatoase ca cele din grasimi polinesaturate, acizi grasi esentiali din ulei de seminte de in, ulei de masline si asa mai departe.
Cateva sfaturi simple pentru ingrijirea pielii:
Curatarea fina- in functie de tipul pielii alegeti un sapun natural
Lotiunea- Utilizati o lotiune fara alcool, infuzata cu uleiuri esentiale.
Hidratarea pe timpul zilei- folositi produse “light” sau cu hidratare puternica
Hidratarea pe timpul noptii- folositi uleiuri faciale care au in compozitia lor uleiuri esentiale.

Asadar frumusetea naturala se obtine simplu si este reprezentata printr-o piele curatata de substantele chimice nocive, hidratata din interior si la suprafata, hranita cu o nutritie echilibrata, o atitudine pozitiva si o perspectiva optimista!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>