HOME | Nou pe fitness-god.ro? Log in !

Muzica

Asculta Trimite Voteaza

Muzica pentru fitness ! Asculta muzica preferata atunci cand faci sport, trimite si voteaza melodiile preferate pentru a intra in playlist-ul Top fitness! Prima sau primele 2 melodii cu cele mai multe voturi sunt castigatoare!

FITNESS PLAYLIST

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Categorie:Muzica sport
Autor:
Ultima actualizare:
Miercuri,
Link: Muzica sport

Sportul este mai frumos cand la ureche ni se soptesc incurajari, sustineri capabile sa ne schimbe dispozitia, pentru aceasta este nevoie de o muzica cu specific. In playlist-ul de mai jos veti gasi melodii pentru fitness, mix-uri, pentru aerobic, pilates si de asemenea muzica de relaxare! Cu o muzica buna si munca in gospodarie pare mai usoara! Muzica este capabila sa ne motiveze, poate creste anduranta cu pana la 15% in timpul exercitiilor fizice iar concentrandu-ne asupra muzicii, putem creste eficient gradul de dificultate al exercitiilor. Tinand cont ca melodiile ideale pentru fitness au un tempo in jur de 120-140 bmp, atunci cand gasiti cantecele potrivite care va energizeaza, va relaxeaza sau va face fericiti, pastrati-le pentru atunci cand este nevoie de ele! Nu uitati ca stilurile muzicale grunge si punk sunt unele din cele mai proaste alegeri pentru o sedinta de fitness!

Trebuie sa stim ca printr-un dans intens putem arde foarte multe calorii ! De exemplu barbatii in doar 30 de minute pot arde in medie 300 de calorii iar femeile 200 de calorii. Afla cate calorii consumi atunci cand faci ceea ce faci !

Top muzica fitness

Top muzica fitness
May 25, 2015, 2:14 pm

1. 50 Cent - If I Can't cu 9 voturi;

2. DJ Tiesto - Welcome To Ibiza cu 4 voturi;

3. Flo Rida ft. Wynter Gordon- Sugar cu 4 voturi;

4. Voltaj - Lumea e a mea cu 3 voturi;

5. INNA - OK cu 3 voturi;

Primele 2 melodii tinand cont de punctajul voturilor vor intra in playlistul FitnessGodPlayer !

Recomanda o melodie

Aveti vre-un artist sau vre-o melodie preferata atunci cand practicati sport? Spuneti-ne si noua in campul de mai jos fie artistul/artistii si melodia/melodiile, ori daca nu stiti artistul si doar numele la melodie sau melodii este de ajuns! In cel mai scurt timp melodia va intra in topul You are The Music Fitness-God, asa dar nu uita sa o votezi! In functie de voturile primite doar doua melodii din cele cinci aflate in top vor intra in playlist-ul cu muzica recomandata! Deci VOTEAZA!

→ Artist
→ Melodie
Trimite

Asculta si voteaza melodiile propuse:

DJ Tiesto - Welcome To Ibiza
INNA - OK
Voltaj - Lumea e a mea
Flo Rida ft. Wynter Gordon- Sugar
50 Cent - If I Can't
«- inapoi