Votat : Extrem de folositor
Știri Acasă Nou pe fitness-god.ro ? Log in !
căutare vocală

Fitness pentru incepatori

Pasi pentru incepatori

Se pare ca sunteti pregatiti sa schimbati televizorul si telecomanda cu gantera! Daca sunteti aici trebuie sa stiti ca ati facut deja un pas major in ceea ce priveste drumul dumneavoastra in minunata lume a fitness-ului! Desigur va intrebati de unde sa incepeti? In zilele de astazi se vorbeste foarte mult despre diete si fitness, despre pierderi in greutate si formare a corpului, existand pericolul de confuzie.
Categorie:fitness
Autor:
Ultima actualizare:
Link: fitness/fitness_pentru_incepatori.php

Fitness pentru incepatori

Se pare ca sunteti pregatiti sa schimbati televizorul si telecomanda cu gantera! Daca sunteti aici trebuie sa stiti ca ati facut deja un pas major in ceea ce priveste drumul dumneavoastra in minunata lume a fitness-ului! Desigur va intrebati de unde sa incepeti? In zilele de astazi se vorbeste foarte mult despre diete si fitness, despre pierderi in greutate si formare a corpului, existand pericolul de confuzie. Urmati urmatoarele sfaturi simple pentru a va transforma dintr-un incepator intr-un pro!

Incepeti sa va miscati!

Literalmente primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este acela de a incepe sa va miscati, ridicati-va si umblati, pana la magazin, pana la colt, acum intoarceti-va, mergeti pe strada, continuati sa mergeti, ati prins ideea?
Pregatiti corpul dumneavoastra pentru fitness prin plimbari, incepeti cu plimbari lente si scurte, marind durata si frecventa in timp pana cand ajungeti la plimbari lungi si vioaie! Aveti grija sa devina un obicei!

 

Stretch (intindere)


Imediat ce ati devenit un pro la mersul pe jos, adugati ceva nou la rutina dumneavoastra. Stretch inainte si dupa plimbari. Cum sa executati stretching-ul: din pozitie verticala aplecati-va trunchiul in fata pentru a va atinge cu mainile degetele de la picioare. Ramaneti in aceasta pozitie timp de 30 de secunde. Stati cu fata la zid si cu palma de la mana dreapta sau palma de la mana stanga lipita de acesta in dreptul pieptului. Tineti palma in aceeasi pozitie si lasati-va bustul pe spate. Ramaneti in aceasta pozitie timp de 30 de secunde. Veti simti o intindere in piept si veti fi placut surprinsi de ceea ce poate face acest exercitiu pentru postura dumneavoastra.

 

Dieta

Majoritatea profesionistilor fitness, sustin ca 80% din cum arata corpul nostru este in legatura directa cu ceea ce mancam! Cu alte cuvinte daca mancam fast food si mergem la sala zi de zi vom arata in continuare ca si cum am manca fast food! Este momentul sa ne schimbam dieta pentru a continua drumul nostru in lumea fitness-ului!Renuntati la fast-food! Mancarea de la fast-food este ieftina, se prepara rapid dar este departe de a fi sanatoasa! Mancati 5 portii de fructe si legume proaspete zilnic.

Sala de fitness

Dupa ce ati devenit pro in plimbari, stretching si v-ati curatat dieta, este momentul sa va faceti un abonament la sala de fitness. Fara nici un fel de ezitare asupra acestui urmator pas, deoarece sala de fitness este locul unde oamenii vin pentru a arde calorii si a construi masa musculara! Gasiti o sala langa casa dumneavoastra sau locul de munca, faceti-va abonament si aveti grija sa mergeti la sala de cel putin 3 ori pe saptamana! Incepeti cu un program pentru cresterea rezistentei, precum si un program cardio.

 

Gasiti un prieten


Nu exista o motivatia mai buna pentru a merge la sala decat stiind ca cineva este acolo si va asteapta! Ca cineva va suna sa va invite la sala atunci cand dumneavoastra poate va gandeati sa sariti peste ziua de azi! Prietenul trebuie sa aiba obiective comune cu ale dumneavoastra, sa fiti apropiati ca forta si ca rezistenta, sa va incurajati si motivati reciproc.

Te intereseaza rubrica fitness ? | Vezi postari recente ! | «- inapoi

MOTIVEAZĂ-TE

nu este vorba daca poti, ci daca vei incerca !Motivează-te !

Daca nu ai reusit inseamna ca ti-ai dorit decat pe jumatate ! Motiveaza-te !Motivează-te !

Cu cat muncesti mai mult cu atat ai mai mult NOROC !Motivează-te !

Nimic nu este terminat decat atunci cand incetezi sa mai incerci !Motivează-te !

Multe femei arata bine imbracate. Femeile FIT arata bine dezbracate ! ;)Motivează-te !

Nu ma opresc cand ma simt obosit ! Ma opresc cand am terminat !Motivează-te !

Intotdeauna este bine sa fi in forma ... pentru ca niciodata nu sti ce te asteapta !Motivează-te !

In fiecare zi o noua provocare este sinonim cu o noua victorie... Fiecare victorie este recompensa disciplinei, dedicatiei si curajului pur al muncii mele. Puterea mea exceleaza!Motivează-te !

Nimic nu este terminat decat atunci cand incetezi sa mai incerci !Motivează-te !

SPONSORIZATE

Monitorizează-ți stilul de viață !

Distribuie pe Facebook !