Votat : Extrem de folositor
Știri Acasă Nou pe fitness-god.ro ? Log in !
căutare vocală

Kangoo Jumps

Kangoo jumps si beneficii

Kangoo Jumps este recunoscut pentru arderea rapida a caloriilor, tonifierea tuturor muschilor, reducerea impactului cu solul si implicit reducerea la minim a leziunilor cat si pentru senzatia de euforie data in timpul antrenamentelor.
Categorie:kangoo-jumps

Kangoo jumps fitness

Scurt istoric Kangoo Jumps


Kangoo Jumps a aparut prima data in 1994 la un targ de sport din Paris. Aceste ghete au fost inventate in Suedia in scopuri medicale, pentru cei care necesitau reabilitarea in urma unor interventii chirurgicale. Ghetele reduc impactul cu solul cu pana la 60% (absorb acest soc) si au fost gandite pentru persoanele care isi doresc sa faca sport fara a se accidenteze. Dupa mai multe studii efectuate in Australia si Elvetia au fost confirmate avantajele folosirii ghetelor Kangoo.

Beneficiile ghetelor Kangoo Jumps Fitness

S-a constatat ca daca ai in picioare Kangoo Jumps in timp ce alergi, faci jogging sau cand faci aerobic se reduc leziunile articulatiilor gleznei, genunchilor si coloanei vertebrale. De aceea sunt benefice unui cerc mare de persoane inclusiv celor mai in varsta care vor sa faca miscare. Siguranta este oferita de arcurile eliptice si benzile de intindere care prelungesc timpul pocnirii. Banda de intindere actioneaza cu putere opusa asupra puterii care actioneaza in jos. Arcul se intinde la fiecare pas (in zona de la varf la calcai) si cand nu calci isi revine la pozitia initiala. Ghetele Kangoo Jumps pot fi folosite la orice varsta, de la copii la batrani.

Specialistii spun ca, in timpul antrenamentului de kangoo jumps, arderea caloriilor incepe inca din primele minute. Exercitiile lucreaza fiecare muschi al corpului, dar in special fesierii si abdomenul. Sariturile topesc celulita, dezvolta forta musculara, mobilitatea, rezistenta, coordonarea miscarilor si simtul ritmului.

Ghetele pentru Kangoo Jumps pot fi folosite pentru alergare, aerobic, fitness, dans, dar si pentru corectarea si prevenirea unor probleme de sanatate.

Succesul orelor se datoreaza senzatiei de euforie create de ghete. Practicantii devin dependenti de acest sport care s-a dovedit a fi foarte distractiv si antrenant. Miscarile de baza sunt foarte simple, dar complexitatea si intensitatea cresc pe masura ce se avanseaza de la un nivel la altul.

Beneficiile Kangoo Jumps:

- ajuta la adoptarea unei posturi corecte a corpului
- reduc impactul asupra articulatiilor si coloanei cu 60 %
- intaresc sistemul imunitar, inima si plamanii
- lucreaza toti muschii si actioneaza eficient asupra fesierilor, coapselor si abdomenului
- ard celulita
- maresc nivelul de oxigen pentru cel mai bun antrenament cardiovascular
- stimuleaza sistemul limfatic
- dezvolta rezistenta si flexibilitatea
- amelioreaza coordonarea miscarilor

La antrenamentele de Kangoo Jumps este recomandat sa purtati sosete lungi, peste glezne, pentru a nu simti niciun disconfort in timpul efectuarii diverselor exercitii si sarituri.

Mai multe despre kangoo pe blog:

Kangoo Jumps o tehnica noua de aerobic

MOTIVEAZĂ-TE

O singură persoană care face sport este mult mai bine decât 50 de persoane care doar pălăvrăgesc.Motivează-te !

"Obsesia" este un cuvant pe care lenesii il folosesc pentru a-I descrie pe cei dedicati !Motivează-te !

Solutia este simpla: ANTRENAMENT !Motivează-te !

Azi am alergat 35 de km ! Tu ?Motivează-te !

Peste un an de acum iti vei dori sa fi început ASTAZI ! Motivează-te !

Înfrângerea este o stare de spirit și nimeni nu este cu adevărat înfrânt până când înfrângerea nu este acceptată ca realitate.Motivează-te !

Nu-ti pierde speranta ! Cand soarele apune pe cer apar stelele !Motivează-te !

O gena buna transmite de la parinti la copii !Motivează-te !

Crede în tine !Motivează-te !

SPONSORIZATE

Monitorizează-ți stilul de viață !

Distribuie pe Facebook !