STIRI | HOME | Nou pe fitness-god.ro? Log in !

Muzica Fitness + Playlist

Asculta Trimite Voteaza muzica potrivita

Muzica pentru fitness ! Asculta muzica potrivita atunci cand faci sport, trimite si voteaza melodiile preferate pentru a intra in playlist-ul Top fitness! La sfarsitul lunii Prima sau primele 2 melodii cu cele mai multe voturi sunt castigatoare!
MotivareMotivare Fitness prin imagini → Motivare prin muzica

Totul despre muzica fitness

MUZICA FITNESS PLAYLIST

Muzica fitness
BEAST MODE

Legenda playlist fitness-god.ro

Tempo scazut Tempo scazut perfect pentru activitati fizice usoare (ex: incalzire); #key: ↓

fitness tempo Tempo moderat perfect pentru fitness activitate fizica moderata; #key: →

tempo ridicat Tempo ridicat perfect pentru activitati fizice intense ; #key: ↑

tempo ridicat Tempo scazut perfect pentru ODIHNA ; #key ←

tempo ridicat Discurs Motivational ; #key Ctrl

*HELP: Selecteaza casuta CAUTA de deasupra playlist-ului si apasa #key: sageata stanga, dreapta, sus sau jos pentru a-ti reda in playlist melodiile potrivite pe intensitate !

Sportul este mai frumos cand la ureche ni se soptesc incurajari, sustineri capabile sa ne schimbe dispozitia, pentru aceasta este nevoie de o muzica cu specific. In playlist-ul de mai sus veti gasi melodii pentru fitness, mix-uri, pentru aerobic, pilates si de asemenea muzica de relaxare! Cu o muzica buna si munca in gospodarie pare mai usoara! Muzica este capabila sa ne motiveze, poate creste anduranta cu pana la 15% in timpul exercitiilor fizice iar concentrandu-ne asupra muzicii, putem creste eficient gradul de dificultate al exercitiilor. Tinand cont ca melodiile ideale pentru fitness au un tempo (tmp) in jur de 120-140 bpm, atunci cand gasiti cantecele potrivite care va energizeaza, va relaxeaza sau va face fericiti, pastrati-le pentru atunci cand este nevoie de ele! Nu uitati ca stilurile muzicale grunge si punk sunt unele din cele mai proaste alegeri pentru o sedinta de fitness!

Tempo-ul melodiilor fitness (tmp 120-140 bpm)

Tinand cont ca melodiile ideale pentru fitness au un tempo (tmp) in jur de 120-140 bpm in playlist-ul fitness incepand cu data de iunie.25.2015 langa titlul melodiei intre paranteze vor aparea detalii despre tempo-ul melodiilor de genul (tmp 120). La ce este utila aceasta informatie:

1. In primul rand trebuie sa te decizi ce tmp (tempo) cauti in functie de intensitatea activitatii fizice.

  • Daca intensitatea este una crescuta atunci ai nevoie de un tmp (tempo) crescut peste 140 bpm.
  • Daca intensitatea este una scazuta atunci ai nevoie de un tmp (tempo) scazut sub sau egal cu 120 bpm.
  • Daca intensitatea este una moderata atunci ai nevoie de un tmp (tempo) care sa se incadreze intre 120- 140 bpm.

2. Odata stiut tempo-ul necesar putem alege cu usurinta melodiile fitness potrivite activitatii noastre fizice. Recomanda o melodie fitness sau Voteaza o melodie fitness propusa deja !

Foloseste calculatorul BPM online pentru aflarea tempo-ului perfect in functie de activitatea fizica.

Afla mai multe despre tempoul potrivit ! sau despre ... Beneficiile muzicii fitness !

Trebuie sa stim ca printr-un dans intens putem arde foarte multe calorii ! De exemplu barbatii in doar 30 de minute pot arde in medie 300 de calorii iar femeile 200 de calorii. Afla cate calorii consumi atunci cand faci ceea ce faci !

Primele 2 melodii tinand cont de punctajul voturilor voastre vor intra in playlistul FitnessGodPlayer !

Recomanda o melodie

Aveti vre-un artist sau vre-o melodie preferata atunci cand practicati sport? Spuneti-ne si noua pe pagina:recomanda muzica preferata fitness fie artistul/artistii si melodia/melodiile, ori daca nu stiti artistul si doar numele la melodie sau melodii este de ajuns! In cel mai scurt timp melodia va intra in topul You are The Music Fitness-God, asadar nu uita sa o votezi! In functie de voturile primite doar doua melodii din cele cinci aflate in top vor intra in playlist-ul cu muzica recomandata! Deci VOTEAZA!

Melodiile din playlist-ul fitness-god.ro

Dupa cum bine ati observat langa numele melodiilor in playlist este specificat numarul de bituri pe minut (bpm) sau tempoul (tmp). Fitness-god.ro foloseste programul Mixmeister Studio pentru a aduce absolut toate melodiile fitness la tempo-ul potrivit.

...

Sa fi intr-o forma buna nu tine cont de varsta !Motiveaza-te !

CREEAZA-TI UN CONT FITNESS GRATUIT

Salveaza informatiile utile obtinute cu ajutorul calculatoarelor fitness pe pagina ta de profil

Creeaza cont !
Recomanda pe :
Loading...

... urmareste-ne pe FACEBOOK