| STIRI | HOME | Nou pe fitness-god.ro? Log in !

Muzică Fitness + Playlist

Ascultă Trimite Votează muzica potrivită

Muzică pentru fitness ! Ascultă muzica potrivită atunci când faci sport, trimite și votează melodiile preferate pentru a intra în playlist-ul Top fitness! La sfârșitul lunii Prima sau primele 2 melodii cu cele mai multe voturi sunt câștigătoare!
MotivareMotivare Fitness prin imagini → Motivare prin muzică

Totul despre muzică fitness

MUZICĂ FITNESS PLAYLIST

Muzica fitness
BEAST MODE
Sortează primele 10 melodii și apasă: Vezi info !

Legendă playlist fitness-god.ro

Tempo scazut Tempo scăzut perfect pentru activități fizice ușoare (ex: încălzire); apasă:

fitness tempo Tempo moderat perfect pentru fitness activitate fizică moderată; apasă:

tempo ridicat Tempo ridicat perfect pentru activități fizice intense ; apasă:

tempo ridicat Tempo scăzut perfect pentru ODIHNĂ ; apasă:

tempo ridicat Discurs Motivațional ; apasă: Ctrl

*HELP CAUTĂ: Selectează căsuța CAUTĂ de deasupra playlist-ului și apasă #key: săgeată stânga, dreapta, sus sau jos pentru a-ți reda în playlist melodiile potrivite pe intensitate !

*NOU SORTEAZĂ: Sortează playlistul cum vrei : ține click apăsat pe melodie și mișcă în SUS sau JOS mouse-ul pentru a schimba ordinea.

*CREAZĂ PLAYLIST: Sortează primele 10 melodii din playlist-ul muzică fitness și apasă crează playlist = Playlist-ul tău ! Dă-i un nume și salvează-l în playlist-urile tale .

*AM SIMPLIFICAT SORTAREA: Sortează playlistul cum vrei : trece numărul în căsuța din fața melodiei și apasă ENTER. Sunt acceptate numere de la 1 la 10.

Sportul este mai frumos când la ureche ni se șoptesc încurajări, susțineri capabile să ne schimbe dispoziția, pentru aceasta este nevoie de o muzică cu specific. În playlist-ul de mai sus veți găsi melodii pentru fitness, mix-uri, pentru aerobic, pilates și de asemenea muzică de relaxare! Cu o muzică bună și munca în gospodărie pare mai ușoară! Muzica este capabilă să ne motiveze, poate crește anduranța cu până la 15% in timpul exercițiilor fizice iar concentrându-ne asupra muzicii, putem crește eficient gradul de dificultate al exercitiilor. Ținând cont că melodiile ideale pentru fitness au un tempo (tmp) în jur de 120-140 bpm, atunci când găsiți cântecele potrivite care va energizează, vă relaxează sau vă face fericiți, păstrați-le pentru atunci cand este nevoie de ele! Nu uitați că stilurile muzicale grunge si punk sunt unele din cele mai proaste alegeri pentru o ședință de fitness!

Tempo-ul melodiilor fitness (tmp 120-140 bpm)

Ținând cont că melodiile ideale pentru fitness au un tempo (tmp) în jur de 120-140 bpm în playlist-ul fitness începand cu data de iunie.25.2015 lângă titlul melodiei între paranteze vor apărea detalii despre tempo-ul melodiilor de genul (tmp 120). La ce este utilă această informație:

1. În primul rând trebuie să te decizi ce tmp (tempo) cauți în funcție de intensitatea activității fizice.

  • Dacă intensitatea este una crescută atunci ai nevoie de un tmp (tempo) crescut peste 140 bpm.
  • Dacă intensitatea este una scăzută atunci ai nevoie de un tmp (tempo) scazut sub sau egal cu 120 bpm.
  • Dacă intensitatea este una moderată atunci ai nevoie de un tmp (tempo) care să se incadreze intre 120- 140 bpm.

2. Odată știut tempo-ul necesar putem alege cu ușurință melodiile fitness potrivite activității noastre fizice. Recomandă o melodie fitness sau Votează o melodie fitness propusă deja !

Folosește calculatorul BPM online pentru aflarea tempo-ului perfect în funcție de activitatea fizica.

Află mai multe despre tempoul potrivit ! sau despre ... Beneficiile muzicii fitness !

Trebuie să știm că printr-un dans intens putem arde foarte multe calorii ! De exemplu barbații în doar 30 de minute pot arde in medie 300 de calorii iar femeile 200 de calorii. Află câte calorii consumi atunci cand faci ceea ce faci !

Primele 2 melodii ținând cont de punctajul voturilor voastre vor intra în playlistul FitnessGodPlayer !

Recomandă o melodie

Aveți vre-un artist sau vre-o melodie preferată atunci câd practicați sport? Spuneți-ne și nouă pe pagina: recomandă muzica preferată fitness fie artistul/artiștii și melodia/melodiile, ori dacă nu știți artistul și doar numele la melodie sau melodii este de ajuns! În cel mai scurt timp melodia va intra în topul You are The Music Fitness-God, așadar nu uita să o votezi! În funcție de voturile primite doar două melodii din cele cinci aflate în top vor intra în playlist-ul cu muzică recomandată! Deci VOTEAZĂ!

Melodiile din playlist-ul fitness-god.ro

După cum bine ați observat lângă numele melodiilor în playlist este specificat numărul de bituri pe minut (bpm) sau tempoul (tmp). Fitness-god.ro folosește programul Mixmeister Studio pentru a aduce absolut toate melodiile fitness la tempo-ul potrivit.

Creează cont !
...

Nu este niciodata prea tarziu ca sa fi minunat/a !Motivează-te !